Hoofdmenu

GUUS beweegt je

Markt 145
5401 EJ Uden

Hulp nodig?
Telefoon: 06-21912429

Kicks! na school, VakantieKicks!, Special gym, Extra bewegen

Kicks! Na school
Tijdens Kicks! na school kun je meedoen aan activiteiten om lekker te bewegen en actief bezig te zijn. Hiervoor hoef je je vooraf niet in te schrijven en je kunt meedoen wanneer je zin hebt. Kinderen die naar de BSO gaan kunnen ook deelnemen aan het aanbod. Vraag aan de leidster op de BSO wat de mogelijkheden zijn.

Als het schoolplein leeg is kun je je drie kwartier uitleven onder leiding van de buurtsportcoach. Soms bedenkt deze een spel of een activiteit, de andere keer is de invulling helemaal vrij.

Deelname aan Kicks! na School is helemaal gratis en je hoeft je ook niet in te schrijven. Kom wanneer je zin hebt!

Maandag Dinsdag Donderdag Vrijdag
De Klimboom (Kevin) De Vlieger (Kevin) Camelot (Margot) De Cirkel (Kevin)
Aventurijn (Peter) De Palster (Margot) Den Dijk (Wendy)  
De Vlonder (Britt) Het Speleon (Peter) Marimba (Kevin)  
Vindingrijk (Margot)   St. Paulus (Peter)  
't Mulderke (Kevin)   IKC Raam (Margot)  

Als je meedoet aan Kicks! na School ga je akkoord met onze deelnemersregels.
Zoek je contact met een van de buurtsportcoaches? Je kunt ze bereiken via:

Margot van de Rakt m.v.d.rakt@SSNB.nl 06-22654506
Kevin de Wolff k.d.wolff@SSNB.nl 06-55324961
Britt van Hooff b.v.hooff@SSNB.nl 06-44584117
Wendy Heijnes w.heijnes@SSNB.nl 06-30080346
Peter de Louw p.d.louw@SSNB.nl 06-24786645


VakantieKicks!
In de schoolvakanties organiseert Kicks! de VakantieKicks! Zo kun je tijdens de vakantie ook lekker sporten en bewegen. Elke vakantie bedenken we weer iets leuks om te doen. Soms bij een vereniging, soms op een sportveld in de wijk en een andere keer in de sporthal.

Special Gym
Bewegen en sporten is niet voor iedereen even makkelijk. Sommige kinderen zijn er niet zo goed in en hebben moeite met onderdelen tijdens de gymles. Om hen weer plezier te laten beleven aan het sporten en bewegen heeft Kicks! beweegt je Special gym opgezet.

Bij deze lessen staat het plezier en het opdoen van succeservaringen voorop en zal ook de motorische vaardigheid toenemen. Het zelfvertrouwen zal vergroten door de veilige situaties en leerstof op hun eigen niveau.

Om de veilige omgeving te creëren en om elk kind veel aandacht te kunnen geven wordt er gewerkt in kleine groepen van maximaal 10 kinderen.

De lessen vinden plaats op dinsdagmiddag van 16.30 uur tot 17.30 in de gymzaal bij SBO De Tandem (Ereprijsstraat 1, ingang van de gymzaal via de zijde van het busstation).
Voor de lessen koop je een strippenkaart van 10 lessen welke in 12 weken opgebruikt moeten worden. Om de maximale groepsgrootte te waarborgen kan het zijn dat er een wachtlijst ontstaat.
Een strippenkaart kost €15,-.


Extra Bewegen
Bij deze lessen staat het plezier en het opdoen van succeservaringen voorop!
Om de veilige omgeving te creëren en om elk kind veel aandacht te kunnen geven wordt er gewerkt in kleine groepen van maximaal 10 kinderen.

De lessen vinden plaats op dinsdagmiddag van 15.30 uur tot 16.30 in de gymzaal bij SBO De Tandem (Ereprijsstraat 1, ingang van de gymzaal via de zijde van het busstation).
Voor de lessen koop je een strippenkaart van 10 lessen welke in 12 weken opgebruikt moeten worden. Om de maximale groepsgrootte te waarborgen kan het zijn dat er een wachtlijst ontstaat.
Een strippenkaart kost €15,-.

Hoe kan ik deelnemen aan Special Gym of Extra Bewegen?
Meld je aan door je gegevens te mailen naar Margot van de Rakt via m.v.d.rakt@ssnb.nl
Zij zal dan z.s.m. contact opnemen voor een proefles. Ook voor meer informatie is Margot te mailen.