Hoofdmenu

GUUS beweegt je

Markt 145
5401 EJ Uden

Hulp nodig?
Telefoon: 06-82685026

Hoofdcontent

Max Vitaal Programma

Max Vitaal stimuleert iedereen ouder dan 65 jaar om fit te blijven. Dit doet Max door deze doelgroep van alle sportieve, actieve en culturele mogelijkheden binnen de gemeente op de hoogte te brengen. Via een boekje en een overzicht op de website van GUUS beweegt je, kunnen inwoners zich oriënteren en inschrijven voor deze activiteiten.

Dit is de kans voor alle aanbieders om het aanbod voor deze doelgroep onder de aandacht te brengen. De website en Flyer/Boekje worden via diverse kanalen onder de aandacht gebracht in onze gemeente. Aanbieders geven hun gratis kennismakingsactiviteiten door via de website, zodat deze in het online overzicht en drukwerk komen. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Meld jouw activiteiten aan!
Registreer je hier als je nog niet bekend bent als aanbieder bij GUUS beweegt je.
Log hier in als je al deelneemt aan Sjors Sportief/Creatief en/of Follow Up of Max Vitaal.
Bij het aanmelden van activiteiten kun je er voor kiezen om wel of geen exacte data's aan te geven voor de kennismakingsactiviteiten. Digitaal is beide mogelijk. In het boekje zullen we geen data's opnemen maar enkel dag, tijdstip en contactpersoon. Dit om het boekje niet jaarlijks opnieuw uit te hoeven brengen.

Vragen
Heb je vragen of ben je op zoek naar meer informatie? Neem gerust contact op via info@guusbeweegtje.nl.