Hoofdmenu

GUUS beweegt je

Markt 145
5401 EJ Uden

Hulp nodig?
Telefoon: 06-82685026

Sitemap
Hoofdcontent

Sjors Sportief & Creatief

Alle kinderen uit het basisonderwijs in Uden, Volkel en Odiliapeel ontvangen het Sjors Sportief/Creatief boekje. In dit boekje staan sportieve en creatieve workshops waaraan leerlingen kunnen deelnemen om gratis kennis te maken met één of meerdere activiteiten. Een leuke manier voor kinderen om zich te oriënteren op het gebied van sport en cultuur in Gemeente Uden!

Hier kun je het volledige aanbod van kennismakingslessen zien en inschrijven.

 

Alle sportieve en creatieve aanbieders binnen gemeente Uden krijgen de kans om hun sport of creativiteit te promoten. Dit doen zij door een kennismakingsactiviteit aan te bieden voor een betreffende doelgroep. 

Als aanbieder registreer je jezelf op deze website en voer vervolgens hjouw kennismakingsaanbod in. Het volledige gemeentelijke aanbod wordt gepresenteerd in een kleurrijk boekje en wij zorgen ervoor dat alle basisschoolkinderen uit de gemeente op een opvallende manier deze boekjes in handen krijgen. Kinderen bewaren deze zorgvuldig samengestelde gids een heel schooljaar lang en kunnen zich gedurende het hele schooljaar digitaal inschrijven.