Hoofdmenu

GUUS beweegt je

Markt 145
5401 EJ Uden

Hulp nodig?
Telefoon: 06-82685026

Hoofdcontent

Sjors Sportief Programma

Door Sjors Sportief & Sjors Creatief maken kinderen kennis met diverse sportieve en culturele activiteiten binnen gemeente Uden. Sjors is een regelrechte ‘hit’ onder de basisschooljeugd.
Jaarlijks brengt GUUS beweegt je samen met Kunst &Co, Schoolsport Uden en Gemeente Uden een boekje uit waarin alle kennismakingslessen voor basisschoolleerlingen op het gebied van sport, bewegen, kunst en cultuur worden gebundeld. Ook uw als beweegaanbieder kan hierin opgenomen worden. In augustus 2020 zal het nieuwe boekje weer verspreid worden, het is belangrijk dat u hiervoor uiterlijk 24 juni uw aanbod heeft aangemeld.

Boekje Sjors Sportief
Het boekje wordt vooral bedoeld om kinderen kennis te laten maken waarna ze vervolgens lid worden of structureel deel blijven nemen. We hechten er dan ook waarde aan dat er na het kennismakingsaanbod een vervolg, zoals bijvoorbeeld een lidmaatschap mogelijk is.
Éénmalige activiteiten kunnen ook aangemeld worden, maar het kan zijn dat deze niet in het boekje worden opgenomen wanneer het aantal pagina's niet toereikend is.

Wat moet u doen?
Login op www.guusbeweegtje.nl via Inloggen.
Dit kan met uw bestaande account van Sjors Sportief/Creatief.
Heeft u nog geen account? Dan kunt u voor uw organisatie een account aanmaken via de knop aanbieder registreren. Vul dan uw algemene gegevens in.
Hierna komt u in uw persoonlijke beheer en kunt u direct activiteit(en) toevoegen.

Voer uw activiteit(en) in
Het aantal kennismakingslessen per activiteit mag u zelf bepalen. Wanneer u drie datums per activiteit ingeeft,zullen de kinderen ook drie keer kunnen komen. Heeft u meerdere datums waaruit kinderen kunnen kiezen? Voer deze dan in als een nieuwe activiteit. Dit kan eenvoudig met het  kopieer-icoontje achter de reeds ingevoerde activiteit. U past dan enkel de datum(s) en tijd(en) aan.

Leeftijdsgroepen aanmelden
U maakt een nieuwe activiteit aan voor kinderen van een bepaalde leeftijd. Dit kan ook weer  eenvoudig met het kopieericoontje achter de al ingevoerde activiteit, zodat u niet alles opnieuw hoeft in te voeren. U kunt dan de data en tijden aanpassen en de juiste leeftijdsgroepen aanvinken.

Maak uw activiteit persoonlijk
Voeg een leuke foto toe en denk aan een activerende promotietekst over uw activiteit. Ook kunt u een link naar een youtube filmpje plaatsen.

Vergoeding
Sjors staat voor een laagdrempelige kennismaking met activiteiten en verenigingen. Het liefst natuurlijk gratis, maar het is toegestaan om (vaak bij creatieve activiteiten) per inschrijving een kleine vergoeding te rekenen. Wij zullen dit bedrag incasseren en u dit vervolgens aan het einde van het schooljaar uitkeren.

Vragen
Heeft u vragen of bent u op zoek naar meer informatie? Neem gerust contact op via info@guusbeweegtje.nl.