Hoofdmenu

GUUS beweegt je

Mondriaanplein 18
5401 HX Uden
NL60RABO0337650349

Hulp nodig?
Telefoon: 06-82685026

Hoofdcontent

Doe mee met de Udense videoclip 'UDENGAATWEERNAARSCHOOL'!

Doe mee met de Udense videoclip 'UDENGAATWEERNAARSCHOOL'!

Houd jij van dansen, zingen en/of muziek maken? En heb je altijd al eens willen optreden in een videoclip? Grijp dan nu je kans! 

 

Laat jouw creativiteit los op de videoclip 'UDENGAATWEERNAARSCHOOL' van Udense Handen Ineen!

 

We roepen alle kinderen in Uden tot 18 jaar op om hun talent op het gebied van zang, dans en/of het maken van muziek, in te zetten en een videoclip op te nemen en in te sturen. Vervolgens wordt er van alle inzendingen één toffe Udense videoclip gemonteerd.

 

Wat moet je doen?

Ga alleen of met je vrienden of vriendinnen aan de slag. Om je een beetje op weg te helpen hebben we een tweetal filmpjes voor je klaar staan.

  1. Je vindt allereerst de muziek en bijbehorende songtekst van Hippe Gasten https://youtu.be/D4Ptdn6IAMo
  2. En ten tweede een uitgebreide instructievideo voor de dans https://youtu.be/cvnYDinXMU4

Van alle inzendingen wordt uiteindelijk één toffe Udense videoclip gemonteerd en gedeeld via social media.

 

Insturen

Dus…… aan de slag jij! Laat je creativiteit de vrije loop. Wij zijn bijzonder benieuwd naar al het Udens talent. Kijken of we een nieuwe Dua Lipa, Juvat, Justin Bieber of Taylor Swift kunnen ontdekken.

Je video kun je tot 26 mei 2020 toesturen aan info@guusbeweegtje.nl of per what's app aan telefoonnummer  06-82685026. We kunnen niet wachten om al jullie inzendingen te ontvangen! Pssst…. Neem de clip niet in groepen groter dan 3 personen op, en vergeet niet om minimaal 1.5 meter afstand te bewaren tot je vrienden.

 

Initiatiefnemers

Dit initiatief is mede tot stand gekomen in samenwerking met Hippe Gasten (muziek en tekst); docenten Cindy van Groesen (tekst) en Arthur Wils (zang) en V&K (choreografie).