Hoofdmenu

GUUS beweegt je

Markt 145
5401 EJ Uden

Hulp nodig?
Telefoon: 06-82685026

Sitemap
Hoofdcontent

Gouden certificaat voor FC de Rakt

Gouden certificaat voor FC de Rakt

Voetbalvereniging FC de Rakt heeft als eerste sportvereniging in de Gemeente Uden het gouden certificaat ‘gezondere sportkantine’ behaald.

Vanwege de huidige maatregelen en beperkingen in verband met de corona-crisis, zal het certificaat op een later moment op een feestelijke wijze worden uitgereikt aan FC de Rakt.


Belang van gezonde voeding

Steeds meer mensen beseffen het belang van gezond en eerlijk eten. Belangrijk bij de keuze van producten in je sportkantine is naast dat het gezond en puur, ook  vooral lekker moet zijn. FC de Rakt was al goed op weg door bijvoorbeeld gratis fruit aan te bieden aan leden op zaterdag en zondag. Nu zijn er naast het gebruikelijke aanbod nog een aantal gezonde alternatieven aan het assortiment toegevoegd.


Samenwerking

Drijvende kracht achter deze mooie ontwikkeling is Wilma van Kessel, bestuurslid van FC de Rakt en tevens vrijwillig bar-coördinator. Zij heeft zich hier de afgelopen periode met ontzettend veel enthousiasme en toewijding mee bezig gehouden.
Wilma hoefde gelukkig niet helemaal zelf het wiel uit te vinden, maar kon een beroep doen op praktische ondersteuning en advisering van teamfit-coach Irene en GUUS beweegt je.

 

Ook een gezondere kantine?

Wil jij ook aan de slag met gezondere alternatieven in jouw sportkantine? Wil jij in het nieuwe seizoen ook shinen met een gouden certificaat aan de muur van jouw kantine? Of meer informatie over de ondersteuning waar je op kunt rekenen als vereniging? Wacht niet langer, en neem contact met ons op door een mail te sturen aan info@guusbeweegtje.nl of via telefoonnummer 06-82685026. Wij brengen graag een bezoek aan je vereniging om je verder te informeren, of brengen je in contact met de teamfit-coach.

 

Meer informatie

Voor meer informatie over het programma, kijk op de website www.teamfit.nl.