Hoofdmenu

GUUS beweegt je

Mondriaanplein 18
5401 HX Uden
NL60RABO0337650349

Hulp nodig?
Telefoon: 06-82685026

Hoofdcontent

Webinar Gezonde(re) Sportomgeving

Webinar Gezonde(re) Sportomgeving

Hoe kan jouw vereniging zich voorbereiden op een gezondere sportomgeving voor jong en oud? Hoe kun je nog meer bezoekers naar je kantine trekken, met kleine aanpassingen je assortiment gezonder maken en ook nog eens in aanmerking komen voor een certificaat gezonde sportkantine? Op welke manier kun je het beste je complex rookvrij maken? En hoe ga je om met het schenken van alcohol? Wij leggen uit hoe het zit!

De onderwerpen die aan bod komen tijdens de webinar;
1. Wat kan het jouw vereniging opleveren, om aan de slag te gaan met de gezonde sportomgeving?
2. Met welke thema’s kan je aan de slag?
3. Hoe ziet het ondersteuningsaanbod eruit? Je hoeft het niet alleen te doen. Je kunt rekenen op advies en ondersteuning van ons begeleidingsteam.
4. Wanneer kan je beginnen? Het is nu het ideale moment. In alle rust de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen treffen, en starten met het certificaat op zak!
5. Een sportvereniging die al stappen heeft gezet, aan het woord.
6. Aan de slag met een van de thema’s? Maak nu een afspraak voor een persoonlijk en kosteloos adviesgesprek op jouw vereniging! En graag komen we al in deze zomerperiode bij je op bezoek.

Wanneer?
Maandag 22 juni 2020 van 19.30-20.30 uur

Voor wie?
Voor barmedewerkers, bestuursleden, barcommissies en overige geïnteresseerden van alle sportverenigingen in gemeenten Meierijstad, Uden en Landerd.

Aanmelden?
Je kunt jezelf kosteloos aanmelden tot uiterlijk 21 juni 2020 via onderstaande aanmeldlink:
https://ggdhvb.webinargeek.com/inspiratiesessie-gezonde-sportomgeving
Na aanmelding ontvang je direct een link waarmee je deel kunt nemen aan de online sessie.

Het webinar wordt georganiseerd door GUUS beweegt je in samenwerking met Team Fit, GGD Hart voor Brabant, Novadic Kentron, Landerd SpoRtZO en gemeente Meierijstad.

De inspiratiesessie wordt in zijn geheel opgenomen. De opnames zullen wij na afloop toesturen aan de emailadressen van de mensen die zich hebben aangemeld.