Hoofdcontent

Senioren

Sport en bewegen zorgt voor een betere conditie. Wanneer je ouder wordt kan sport en bewegen ervoor zorgen dat je niet alleen lichamelijk, maar ook mentaal je veel beter gaat voelen. De kans op chronische ziektes wordt hierdoor minder en de kans is groot dat de dagelijkse activiteiten die je graag doet langer kunt volhouden.

 

In de gemeente Uden wordt er door verschillende instanties en organisaties al ontzettend veel georganiseerd en aangeboden voor senioren. Een deel van dit aanbod kunt u al vinden in het activiteitenaanbod.

Daarnaast willen we in 2021 starten met het programma Max Vitaal, waarbij door middel van een vitaliteitstest en -gesprek u inzicht krijgt in uw gezondheid en de mogelijkheden voor bewegen en sport.

Ook hebben we een beweegboek ontworpen om in deze tijd (meer) thuis te bewegen. Het beweegboek kunt u hier downloaden. Heeft u hier vragen over, kunt u contact opnemen met Anne van Melis via a.v.melis@SSNB.nl of 06-41759616 (ma t/m woe).

 

Wilt u nu al gaan bewegen, maar heeft u niet goed een idee wat er aan aanbod is of wat bij u past? Ook daarvoor kunt u contact opnemen met Anne. Zij helpt u graag.