Hoofdcontent

Volwassenen

Dat sport en bewegen goed voor je is, weet iedereen. En toch is het soms heel lastig om er (opnieuw) aan te beginnen. De tijd en energie ontbreekt want er moet al zoveel. De dag vult zich met werk, huishouden, boodschappen doen, nog even bij iemand op bezoek en de zorg voor kinderen, dieren of hulpbehoevende ouders.

Wil je toch de stap zetten om in beweging te komen? GUUS beweegt je helpt daar graag bij.
Zo kun je kennismaken met alle sportieve en creatieve activiteiten in Uden door ons project FollowUp. Weet je niet wat je wilt of wat bij je past? Heb je te lang niets gedaan? Ben je nieuw in Uden? Of gewoon zin in iets nieuws? Met deze activiteiten kun je gewoon een keertje uitproberen of het iets voor je is. Neem een kijkje in het overzicht, schrijf je en doe mee!

Wil je graag dat er iemand met je mee kijkt wat je zou kunnen doen? Neem dan contact op met onze buurtsportcoach Anne van Melis. Zij staat voor je klaar.

Ook biedt zij ondersteuning voor mensen met een minimuminkomen. Het geld gaat dan vaak op aan de vaste lasten en de dagelijkse boodschappen. Heel begrijpelijk is het dat kosten voor een sportabonnement of lidmaastschap bij een vereniging dan niet past. Hiervoor zijn diverse regelingen vanuit Gemeente Uden. Op deze pagina lees je daar meer over.